Betal eller klag over en kontrolafgift
Betal eller klag over en kontrolafgift

Smart Parking køber ParkInnovation

Smart Parking Limited (ASX:SPZ) er glade for at kunne annoncere købet af 100% af ParkInnovation GmbH (PI). PI, der blev grundlagt i 2016 og som administrerer 46 manuelt betjente parkeringsanlæg i Tyskland.

Oversigt over opkøbet:

  • Overbevisende godt strategisk match - fremskynder væksten på det tyske marked.
  • ParkInnovation tilføjer 46 manuelt betjente steder til Smart Parking og giver mulighed for ANPR-teknologiopgradering
  • Transaktionskøbspris på $2,0 mio. finansieret af eksisterende kontantreserver
  • ParkInnovation havde i 2022 en omsætning på $1,1 mio.

Smart Parking Limited (ASX:SPZ) er glade for at kunne annoncere købet af 100% af ParkInnovation GmbH (PI). PI, der blev grundlagt i 2016, administrerer 46 manuelt betjente parkeringsanlæg i Tyskland.

De 46 steder under forvaltning giver SP mulighed for at implementere sin unikke teknologi på tværs af virksomhedens parkeringsområder.

Opkøbet kommer efter flere ugers forhandlinger og due diligence.  Der er ingen forbehold for afgørelsen, og selskabet skal betale $ 2,0 mio. for at erhverve 100% af PI.

Det er aftalt, at de eksisterende aktionærer i PI skal bistå med overgangen af virksomheden i de første 3 måneder efter overtagelsen.

Vi er glade for at byde ParkInnovation-virksomheden velkommen til Smart Parking Group. ParkInnovation har gennem de seneste år opbygget en velrespekteret virksomhed med en attraktiv portefølje af sites under forvaltning i Tyskland. Parkinnovation repræsenterer det næste skridt i Smart Parking-vækststrategien og forstærker vores fortsatte fokus på ekspansion til nye områder.

Paul Gillespie, CEO | Smart Parking